Hvorfor BIRÅ?

Trykk på hvert punkt for flere detaljer

1. BIRÅ er enkelt

Rapporten ligger alltid ferdig og oppdatert i nettleseren din. Det er enkelt, det.

Ønsker du å lage rapporter selv, så kommer du umiddelbart i gang med den viktige (og kjekke..) delen ved å abonnere på BIRÅ.

Du får tilgang til en ferdig datamodell med beste praksis stjerneskjema. Vi har også gjort klar en mapping med standard norsk kontoplan og en egen datotabell, som gjør at alt ligger til rette for gode rapporter.

2. BIRÅ er rimelig

Om du begynner å regne på hvor mange timer som går med til alternative løsninger, så tror vi du kommer veldig godt ut av det regnestykket med BIRÅ.

Er alternativet å oppdatere manuelle excelark? Da går fort timene når Power BI-modellen plutselig blir satt ut av en tabbe fra "klipp og lim" eller Excelguruen i selskapet har fått en velfortjent ferie.

Vurderer du å leie inn en konsulent for utvikle dette for deg? Vår erfaring og innsikt fra konsulentmarkedet viser at du kan ha BIRÅ i over to år før det koster det samme som om du bruker konsulenter til å utvikle tilsvarende rapporter for deg. Og da kommer det ofte betydelige driftskostnader på toppen.

Andre sammenlignbare løsninger som å lage et datavarehus i skyen har fort også tilsvarende eller høyere kostnader forbundet med seg.

3. BIRÅ er trygt

Trygt, både fordi du unngår risiko for feil i dataene ved å bygge løsningen selv. Både excel-løsninger og egenutviklede Power BI-modeller basert på APIer direkte har ofte stor risiko for feil om en ikke er veldig trygg på det en gjør.

Så er det også trygt basert på måten vi håndterer dataene. Skal du drifte det selv så er en viktig del hvordan du håndterer API-nøklene som gir tilgang til sensitiv data. Slike nøkler har en tendens til å finne veien rundt i (og i verste fall utover) organisasjonen via Power BI-filer. Med BIRÅ unngår dere denne risikoen.

Men selvfølgelig, har du veldig lyst å utvikle det selv, så synes vi du skal prøve på det. Vi husker selv godt hvor spennende det var å se hva som var mulig da vi begynte å jobbe med Power BI i 2016.

Om du ikke er så motivert for den utviklings- og driftsjobben - så er altså BIRÅ et godt alternativ.


Kom i gang på tre enkle steg:

1) Bestill her. Da trenger vi å vite hvem du er, hvilket selskap du ønsker data for og hvem som skal ha tilgang.

2) Legg til BIRÅ i regnskapssystemet ditt. Hvordan du gjør det avhenger av hvilket regnskapssystem du bruker. Vi viser deg uansett hvordan det gjøres på få klikk.

3) Koble til: Vi setter opp alt innen noen få dager, så er du klar til å koble til. Vi forklarer deg naturligvis det du trenger for å komme i gang.

NB: Ønsker du tilgang til data utover det som er inkludert i standardløsningen eller skreddersydde rapporter, så tar vi kontakt med deg for å avtale nærmere.